Clabber - це процес згортання молока, що призводить до утворення густої, кислого продукту, який може використовуватися в кулінарії.
I made clabber from fresh milk yesterday. [ ] [ ]
Я зробив клаббер з свіжого молока вчора.
In some recipes, clabber replaces buttermilk. [ ] [ ]
В деяких рецептах клаббер замінює пахту.
Clabber can be used in baking for a richer flavor. [ ] [ ]
Клаббер можна використовувати для випічки, щоб надати більш багатого смаку.
Це кисле молоко, яке утворюється при згортанні молока через дію кисломолочних бактерій. Часто використовується в кулінарії.
I made pancakes with clabber for breakfast. [ ] [ ]
Я приготував млинці з кислим молоком на сніданок.
She added clabber to the recipe for the cake. [ ] [ ]
Вона додала кисле молоко до рецепту торта.
Clabber can be used in smoothies for a tangy flavor. [ ] [ ]
Кисле молоко можна використовувати у смузі для пікантного смаку.