Готувати їжу повільно на невеликому вогні в рідині, зазвичай після обжарювання.
I will braise the beef for dinner. [ ] [ ]
Я потушкую яловичину на вечерю.
She likes to braise vegetables with herbs. [ ] [ ]
Їй подобається тушкувати овочі з травами.
We can braise the chicken in wine. [ ] [ ]
Ми можемо потушкувати курку у вині.
Метод приготування їжі, під час якого їжа спочатку обсмажується, а потім готується на повільному вогні в рідині.
I like to braise beef with vegetables for dinner. [ ] [ ]
Мені подобається тушкувати яловичину з овочами на вечерю.
To make a tasty stew, you should braise the meat first. [ ] [ ]
Щоб приготувати смачну рагу, спочатку потрібно тушкувати м'ясо.
My mother taught me how to braise chicken in wine. [ ] [ ]
Моя мама навчила мене, як тушкувати курку в вині.