braise

UK: /bɹeɪz/
US: /breɪz/

Дієслово

тушкувати м'ясо

Готувати їжу повільно на невеликому вогні в рідині, зазвичай після обжарювання.

I will braise the beef for dinner. [ ] [ ]

Я потушкую яловичину на вечерю.

She likes to braise vegetables with herbs. [ ] [ ]

Їй подобається тушкувати овочі з травами.

We can braise the chicken in wine. [ ] [ ]

Ми можемо потушкувати курку у вині.

Іменник

тушковане м'ясо

Метод приготування їжі, під час якого їжа спочатку обсмажується, а потім готується на повільному вогні в рідині.

I like to braise beef with vegetables for dinner. [ ] [ ]

Мені подобається тушкувати яловичину з овочами на вечерю.

To make a tasty stew, you should braise the meat first. [ ] [ ]

Щоб приготувати смачну рагу, спочатку потрібно тушкувати м'ясо.

My mother taught me how to braise chicken in wine. [ ] [ ]

Моя мама навчила мене, як тушкувати курку в вині.

Поширені запитання

Слово «braise» в англійській мові означає: Готувати їжу повільно на невеликому вогні в рідині, зазвичай після обжарювання.

Слово «braise» вимовляється як брайз (/bɹeɪz/) у британській англійській та брайз (/breɪz/) в американській.

Слово «braise» може перекладатися як: «тушкувати м'ясо», «тушковане м'ясо».

Приклад використання слова «braise»: «I will braise the beef for dinner.» (переклад: «Я потушкую яловичину на вечерю.»). Більше прикладів на сторінці.